🔺🔻📣تخفیف ۱۰۰ درصدی جرائم دیرکرد کتابهای امانی اعضای کتابخانههای عمومی استان همدان
🔶🔷میلاد نور تا عید سعید قربان
یکم تا سی ام تیر ماه ۱۴۰۰
📚🎙️اعضای محترم کتابخانههای عمومی استان همدان که کتابهای امانی خود را در تاریخ یکم لغایت سی ام تیر ماه به کتابخانه عودت دهند مشمول تخفیف ۱۰۰ درصدی جرائم دیرکردی( مربوط به دوران کرونا و قبل از آن) خواهند شد.
♦️اداره کل کتابخانههای عمومی استان همدان
امروزه نشریات یکی از منابع مهم و ضروری در کتابخانههای عمومیمحسوب می شوند. بالا رفتن قیمت نشریات و افزایش تعداد مجلههای منتشر شده، ارایه تمام اطلاعات مورد نیاز اعضا را برای کتابخانهها دشوار ساخته است. اگرچه مجلات کمک چندانی به جریان کتابخوانی نمیکند ولی اقبال قشر زیادی از اعضا به مجلات قابل توجه است. به گونهای که بانوان عضو کتابخانه، بعد از تقاضای رمان همیشه علاقه زیادی به مجلات به خصوص با موضوع آشپزی و اطلاعات عمومینشان میدهند.
امروز به معرفی چند نشریه با موضوع آشپزی میپردازیم که البته برخی از این نشریات در سال جاری به فهرست ارسالی از طرف نهاد کتابخانههای عمومیاضافه شده اند.
آشپزباشی: به صورت ماهنامه منتشر میشود و صاحب امتیاز آن موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت میباشد.
دستپخت : دوهفته نامه در نیمه اول و دوم هر ماه منتشر میشود و صاحب امتیاز آن علیرضا خوانساری اشت.
کیک و شیرینی: به صورت ماهنامه منتشر میشود و صاحب امتیازانهم شرکت الهام گستر امروز است.
خوش خوراک: دوهفته نامه است و صاحب امتیاز آن هم مسعود عابدی است.
سفره ایرانی: دوهفته نامه در نیمه اول و دوم هر ماه منتشر میشود و صاحب امتیازانهم شرکت الهام گستر امروز است.
«دوستی با طعم بستنی»
پدیدآور: مرتضی دانشمند
ناشر: باهوش، کتاب کودک شبنم
تعداد صفحات: ۴۲
آموزش مهارتهای زندگی به کودکان و نوجوانان از مباحث بسیار مهم و کاربردی در زندگی آنها است. از بهترین و تأثیرگذارترین راههای آموزش به کودکان، مسیر غیرمستقیم داستان است که با گنجاندن و طرح موضوع در متن داستان میتوان آموزش مفید و مؤثری را تجربه کرد.
کتاب «دوستی با طعم بستنی» با چهار داستان کوتاه در موضوعات مختلف، مهارتهایی را آموزش میدهد و در پایان هر یک با استفاده از احادیث، اهمیت موضوع را متذکر میشود.
تصویرگری خلاقانه و رنگهای زیبا، جذابیت داستان را برای خواننده دوچندان کرده و توجه به جزئیات مباحث، عملکرد فردی و تأثیر رفتار بر دیگران از مواردی است که کتاب بر آن تأکید دارد.