معرفی نشریات موجود در کتابخانه با موضوع آشپزی
امروزه نشریات یکی از منابع مهم و ضروری در کتابخانههای عمومیمحسوب می شوند. بالا رفتن قیمت نشریات و افزایش تعداد مجلههای منتشر شده، ارایه تمام اطلاعات مورد نیاز اعضا را برای کتابخانهها دشوار ساخته است. اگرچه مجلات کمک چندانی به جریان کتابخوانی نمیکند ولی اقبال قشر زیادی از اعضا به مجلات قابل توجه است. به گونهای که بانوان عضو کتابخانه، بعد از تقاضای رمان همیشه علاقه زیادی به مجلات به خصوص با موضوع آشپزی و اطلاعات عمومینشان میدهند.
امروز به معرفی چند نشریه با موضوع آشپزی میپردازیم که البته برخی از این نشریات در سال جاری به فهرست ارسالی از طرف نهاد کتابخانههای عمومیاضافه شده اند.
آشپزباشی: به صورت ماهنامه منتشر میشود و صاحب امتیاز آن موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت میباشد.
دستپخت : دوهفته نامه در نیمه اول و دوم هر ماه منتشر میشود و صاحب امتیاز آن علیرضا خوانساری اشت.
کیک و شیرینی: به صورت ماهنامه منتشر میشود و صاحب امتیازانهم شرکت الهام گستر امروز است.
خوش خوراک: دوهفته نامه است و صاحب امتیاز آن هم مسعود عابدی است.
سفره ایرانی: دوهفته نامه در نیمه اول و دوم هر ماه منتشر میشود و صاحب امتیازانهم شرکت الهام گستر امروز است.