ســــــرای دانش

وبلاگ کتابخانه دانش تجرک

ســــــرای دانش

وبلاگ کتابخانه دانش تجرک

یکی از شاخصه های ارزیابی رشد، توسعه و پیشرفت فرهنگی هر کشوری در عصر حاضر میزان مطالعه و کتاب خوانی مردم آن جامعه است.

بایگانی

 

امروزه نشریات یکی از منابع مهم و ضروری در کتابخانه‌های عمومی‌محسوب می شوند. بالا رفتن قیمت نشریات و افزایش تعداد مجله‌های منتشر شده، ارایه تمام اطلاعات مورد نیاز اعضا را برای کتابخانه‌ها دشوار ساخته است. اگرچه مجلات کمک چندانی به جریان کتابخوانی نمی‌کند ولی اقبال قشر زیادی از اعضا به مجلات قابل توجه است. به گونه‌‌‌ای که بانوان عضو کتابخانه، بعد از تقاضای رمان همیشه علاقه زیادی به مجلات به خصوص با موضوع آشپزی و اطلاعات عمومی‌نشان می‌دهند.
امروز به معرفی چند نشریه با موضوع آشپزی می‌پردازیم که البته برخی از این نشریات در سال جاری به فهرست ارسالی از طرف نهاد کتابخانه‌های عمومی‌اضافه شده اند.
آشپزباشی: به صورت ماهنامه منتشر می‌شود و صاحب امتیاز آن موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت می‌باشد.
دستپخت : دوهفته نامه در نیمه اول و دوم هر ماه منتشر می‌شود و صاحب امتیاز آن علیرضا خوانساری اشت.
کیک و شیرینی: به صورت ماهنامه منتشر می‌شود و صاحب امتیاز‌‌ان‌هم شرکت الهام گستر امروز است.
خوش خوراک: دوهفته نامه است و صاحب امتیاز آن هم مسعود عابدی است.
سفره ایرانی: دوهفته نامه در نیمه اول و دوم هر ماه منتشر می‌شود و صاحب امتیاز‌‌ان‌هم شرکت الهام گستر امروز است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۴/۰۸
کتابخانه دانش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی