ســــــرای دانش

وبلاگ کتابخانه دانش تجرک

ســــــرای دانش

وبلاگ کتابخانه دانش تجرک

یکی از شاخصه های ارزیابی رشد، توسعه و پیشرفت فرهنگی هر کشوری در عصر حاضر میزان مطالعه و کتاب خوانی مردم آن جامعه است.

بایگانی

۷ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است



داستان سرایی یکی از راه های جالب و مفید برای تقویت قوه خلاقیت کودکان در خلق وضعیت ها و شرایط جدید است. با تشویق کودکان به گفتن و نوشتن داستان، کودک به ایفای نقش در موقعیت های مختلف می پردازد، و تفکرات، نگرانی ها و وقایع روزانه را به نوعی در داستان هایی که خلق می کند، منعکس می کند.

نویسندگی یکی از کارهای خلاقانه است که شما می توانید توانایی کودکان در نویسندگی و داستان سرایی را از زمان کودکی پرورش دهید.

رای کودکان کوچک تر در سنین مهد کودک و پیش دبستانی که توانایی نوشتن ندارند، پدر و مادر ها یا آموزگاران و مربیان خلاقیت،می توانند قصه های  بچه ها را بنویسند. 

مطمئن باشید این فعالیت یکی از بهترین و آسان ترین راه برای نفوذ به دنیای کودکانه بچه ها خواهد بود و در تشخیص بسیاری از مشکلات کودکان و کمک به حل و فصل آن ها مفید خواهد بود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۵۶
کتابخانه دانش





همزادان ماه

محمد ایوبی

انتشارات ارشاد

همزادان ماه نمایش نامه ای در دو پرده هست . پدر و مادر همراه دختر و پسر و پدربزرگ و مادربزرگ و شیطانی که با وعده های قدرت پدر و مادر را می فریبد تا فرزندان و والدین خود را شکنجه کنند و اخلاقیات را از بین ببرند .


قسمت های زیبایی از کتاب

کاش هم چنان کودک می ماندید ، کاش هیچ گاه بزرگ نمی شدید . آن روزهای خوش ، که چنگال کوچکتان ، سینه هام می فشرد ، خوشبخت ترین زن عالم بودم !

وقتی پیر می شوی حتی حوصله ات نمی شود به حال خود گریه کنی ، با اینکه می دانی زیر هفت آسمان کسی را نداری ، حتی ستونی از گل وارفته که بدان تکیه کنی !

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۰۵
کتابخانه دانش

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۱۵
کتابخانه دانش


کارمند نمونه از دیدگاه امام علی(علیه السلام)

کارهای اداری و البته تمام کارها با پیگیری و تلاش جدی صورت می‌گیرد. باید به خواست‌ها و مطالبات مردم رسیدگی کرد و آن را به نتیجه رساند. نظام اداری باید به گونه‌ای باشد که مردم به راحتی و به سرعت به خواسته‌هایشان برسند و از نظام اسلامی ناامید نشوند. رشوه‌گیری، رشوه دادن و...همه مانع از پی‌گیری می‌شود و دیگر کسی جدیّتی در کار نخواهد داشت.

حسن خلق همواره مایه‌ی پیشرفت و رشد بوده است؛ از طریق  اخلاق  اداری می‌توان منابع انسانی را مدیریت کرد و به اهداف اجتماعی، اختصاصی، سازمانی و... رسید.یک نظام اداری، دارای ویژگی‌هایی چون کارآمدی منظم دانش گرا، سالم و عاری از فساد و کاغذ بازی پاسخگو و خدمتگزار است و این صفات به دست نمی‌آید مگر در سایه‌ی رعایت  اخلاق  اداری و حسن خلق.

اخلاق اداری دارای ویژگی‌های خاص است که از جمله آن می‌توان به اصول زیر اشاره کرد:

خدمت به مردم

تمام ادارات یک وظیفه‌ی اساسی دارند و آن خدمت به مردم و پاسخگو بودن به خواسته‌ها و سؤالات اداری مردم است. این اصل از مهم‌ترین اصول مدیریتی است و در جامعه‌ای که ادارات پاسخگو نباشد، مردم بی اعتماد و ناامید می‌شوند. خدمتگزاری باید با اشتیاق و علاقه باشد و نه از روی منت و بی احترامی .

امام علی علیه السلام در عهدنامه‌ی مالک اشتر اینگونه می‌نویسد: «بپرهیز که با نیکی خود بر مردمان منت گذاری یا آنچه را کرده‌ای بزرگ بشماری یا آنان را وعده‌ای دهی و وعده‌ی خلاف آری که منت نهادن ارج نیکی را از بین می‌برد و کار بزرگ شمردن نور حق را خاموش گرداند و خلاف وعده خشم خداوند و مردم را برانگیزد و خدای تعالی فرموده است: بزرگ دشمنی است نزد خدا که چیزی بگوید و انجام ندهد.»

پذیرش مسؤلیت

انسان والا و بزرگوار مسؤلیتی که به او محول شده را می‌پذیرد و سعی می‌کند که با  اخلاقی انسانی و رفتاری صحیح عمل کند.

انسانی که مسئولیت پذیر نیست، کارش تباه و سست است؛ در هر شرایط شخص باید پاسخگو باشد و نمی‌تواند از مسئولیت خود شانه خالی کنند. حضرت علی علیه السلام، پیشوای اول شیعیان، در فرمان‌ها و دستورالعمل‌های حکومتی و اداری خود پایبند بود و می‌فرمود: «آنچه می‌گویم در عهده‌ی خویش می‌دانم و خود آن را پایبندم.»پیامبر می‌فرمایند: «کسی که توان انجام  کاری  را دارد، نباید از انجام آن طفره رود و خود را کنار بکشد.»(نهج الفصاحه ش897)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۲۴
کتابخانه دانش


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۱۱
کتابخانه دانش


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۰۹:۳۸
کتابخانه دانش






رستاخیز عشق

بویخوش کدام بهار است که شامه زمین را می‏نوازد؟ هوای پیراهن کدام یوسف است، که دنیا رابه سرمستی فرا خوانده است؟ این همه پروانه شناور در هوای عشق، زاده کدام لبخند است؟


آری! رستاخیز عشق است. زمین، به مهمانی آسمان می‏رود. اهالی ملکوت، کجاوه هدایت را به دوش گرفته‏اند. دسته دسته ستاره، پشت در خانه موسی بن جعفر علیه‏السلام صف کشیده‏اند تا رضای الهی را در رضای تو بجویند.


خورشیدی از دامان «نجمه» طلوع کرده است تا سرنوشت تاریک دنیا را به روشنایی و روز برساند.


خوش آمدی ای هشتمین خورشید!

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۰۹:۲۶
کتابخانه دانش