«اسمش چیه؟» عنوان سرودههایی آهنگین از ۶ شاعر کودک است که با بازی و شادی، حرکات بدن کودکان را با ذهن شان هماهنگ میکند.
«اسمش چیه؟»، عنوان ۵۲ شعر از شاعرانی چون مصطفی رحماندوست، جعفر ابراهیمی، افسانه شعباننژاد، اسدالله شعبانی، شکوه قاسمنیا و بابک نیکطلب است.
رحماندوست در پیش گفتار کتاب آورده: «سروده های این کتاب، هیچانه نیستند. اما مثل هیچانه ها، بافتههای آهنگینیاند که بر مبنای ویژگیهایی که در بازیهای کودکانه سراغ داریم برای پرورش و سامان دادن تخیل بی مرز خردسالان سروده شدهاند.
بچه ها از کشف قافیههای هم آوا و نیز جادوی مجاورت کلمه های هم آهنگ لذت میبرند. لذتی که به نوعی ورزش ذهنی می انجامد و به آنها کمک میکند تا با خواندن و تکرار شعرها و همچنین بازی و شادی با سروده ها حرکات بدنشان را با ذهن خود هماهنگ کنند.»
در تکتک سرودههای مجموعه «اسمش چیه» کوشیده شده هم ویژگی های مثبت هیچانه ها حضور داشته باشند و هم موضوعی آشنا، محور قرار داده شود تا به سامان بخشی ذهن و خیال خردسالان یاری کند.
«اسمش چیه؟» از سوی نشر افق برای گروه سنی الف و ب و در ۲۰۰۰ نسخه به قیمت ۲۹ هزار تومان منتشر شده است.
برگزاری ششمین نشست کتابخوان(کتابخانه ای) در کتابخانه دانش تجرک برگزار شد که در این نشست تعدادی از اعضاء کودک و نوجوان کتابخانه به ارائه کتاب هایی از قبیل زیر پرداختند:
کتاب فرشته ای در بیابان نوشته:مسلم ناصری/ ارائه توسط:محمدیاسین رفیعی/ ناشر:به نشر
کتاب آدم برفی گمشده نوشته:داوود غفارزادگان/ ارائه توسط:محمدرضا یزدان/ ناشر:انتشارات پروانه
کتاب راز سلامتی نوشته:مستوره سادات مدرسی/ ارائه توسط:مهدی بیرامی/ ناشر:انتشارات آموزش علوم
کتاب دراج ولاک پشت ها نوشته:حسین فتاحی/ ارائه توسط:محمدحسی پناهی/ ناشر:انتشارات قدیانی
کتاب گربه شیر نمیشه نوشته:مژگان شیخی/ ارائه توسط:قاسم سعادتی/ ناشر:انتشارات قدیانی
غدیر
نویسنده: علی صفائی حائری
ناشر: لیلهالقدر
تعداد صفحات: ۳۱
۱۸ ذیالحجه سال دهم هجری بود که آخرین فرستادة خداوند، در حال بازگشت از آخرین مراسم حج، همراه با یاران و همراهان، ناگهان دستور توقف داد؛ قرار بود، برکة آرام غدیر، به افتخاری عظیم، مفتخر شود و شاهد انتخاب یکی از بندگان برگزیدة خداوند بهعنوان جانشین، وصی و ولی امر مسلمانان جهان باشد و از آن روز بود که نامش یادآور یکی از خاصترین و مهمترین اعیاد اسلامی شده است؛ عیدی که ولایت را معنایی نو بخشید و اساسیترین پیام رسول خدا صلیالله علیه و آله را به عالمیان ابلاغ کرد.
اینها آخرین کلماتی است که از رسول مهربانی شنیده میشود: «آن کس که من مولای اویم؛ پس از این علی مولای اوست». این خورشید نبوّت است که حجّت را تمام میکند و دست ولایت راستین را پیشروی خیل شاهدان بالا میبرد. علی صفایی با قلم خاص و نگاه بدیع خود در کتاب موجز، خوشخوان و درعینحال عمیق «غدیر»، به تبیین نکات مهمی در خصوص موضوع غدیر و مبحث ولایت پرداخته است، در بخشی از کتاب، دربارة ضرورت ولایت میخوانیم:
«هنگامیکه انسان خود را بیشتر از یک دهان نمیبیند که با یک مشت رودة گرهخورده و به ... ختم میشود. این دهان دراز، دیگر نه دین میخواهد و نه امام و نه رهبری و ولایت؛ که غریزه برای این و بالاتر از اینها کافی است؛ اما انسانی که میخواهد انسان باشد و جامعهای انسانی تشکیل دهد، نه یک دامپروری بزرگ و یک کندوی عادل، این انسان ضرورت این شناخت و عشق و این حجت و نور و امام و امین را مییابد و به سوی او میشتابد و او را بر خویشتن مقدم میدارد؛ که او از او به او آگاهتر و مهربانتر و نزدیکتر است».